# Camper Onderhoud & APK - Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter

Camper Onderhoud & APK

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw camper in topconditie blijft, zodat u zorgeloos en veilig op vakantie kan!

Tip: Combineer het onderhoud van uw camper met een APK-keuring. De APK is dan gratis en de kans dat de camper goedgekeurd wordt is een stuk groter.

Camper Service Potgieter

Camper onderhoud bij Camperservice Potgieter betekent het beste van twee werelden: Potgieter is gespecialiseerd in het technische gedeelte van de camper, zoals motorisch onderhoud, APK’s, etc. En onze buren, Johan Westerman Caravan- en Camperreparatie, doen de rest. We werken met hen samen, want zij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld wandherstel, stroom- gas- en watervoorzieningen-onderhoud en vochtregulering van uw camper.

Onder andere door deze goede samenwerking, kunnen we uitstekende service bieden tegen een goede prijs. Bovendien weet u zeker dat ieder onderdeel van de camper de juiste zorg en aandacht krijgt.

Camper Onderhoud Plan

Camperservice Potgieter is aangesloten bij het Camper Onderhoud Plan. Met dit handige onderhoudsplan wordt al het onderhoud voor uw camper gemakkelijk en voordelig geregeld. Zo heeft u al een Camper Onderhoud Plan vanaf €17.50 per maand, en dit dekt de grote en kleine beurt, zomer- of wintercheck, aanvullen van vloeistoffen (zoals olie of koelvloeistof) en pechhulp door heel Europa.
Het Camper Onderhoud Plan zorgt dus voor een goed onderhouden camper en een zorgeloze vakantie!