# Camper Pechhulp - Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter

Camper Pechhulp

Pechhulp voor de camper is onmisbaar op vakantie. Via het Camper Service Plan bieden wij een zeer interessant pakket met 24/7 pechhulp Europa en onderhoud voor uw camper, al vanaf €17,50 per maand.
Het Camper Service Plan dekt onder andere pechhulp door heel Europa, de grote en kleine beurt voor uw camper en regulier onderhoud zoals het vervangen van lampjes en het bijvullen van vloeistoffen. Maak hiernaast een vrijblijvende prijsberekening voor meer informatie over de dekking van het Camper Service Plan.

Bereken uw besparing

Vul hierboven uw kenteken in, en zie gelijk uw maandbedrag en uw besparing per jaar!

Camper Pechhulp Europa

Met het Camper Service Plan profiteert u van pechhulp door heel Europa. Of uw camper nu pech heeft bij u voor de deur, of ergens bij Palmera, u wordt altijd goed en snel geholpen voor een vaste, lage prijs per maand. Daarbij is ook het reguliere onderhoud meteen goed geregeld: de grote en kleine beurt zijn inbegrepen in het maandbedrag, en ook de zomer-/wintercheck, het vervangen van exterieurverlichting en het bijvullen van vloeistoffen (olie, antivries) kosten u niets extra. Met het Camper Service Plan kunt u dus echt onbezorgd op vakantie!

Dit is inbegrepen in het Camper Service PlanDe pechhulp wordt geleverd in samenwerking het AA-team, AutoFirst Mobiliteitsgarantie en Bosch Car Service Pechhulp. Hierdoor hebben wij een Europees dekkend netwerk van garagisten en bergers, die dankzij het uitgebreide netwerk doorgaans sneller ter plaatse kunnen zijn dan bedrijven zoals RouteMobiel of de ANWB. Toch kan het Camper Service Plan de pechhulp voordeliger aanbieden dan de concurrentie: dankzij goed onderhoud (wat inbegrepen zit) heeft u immers minder kans op pech. Zo heeft u een prettigere vakantie, en kunnen wij topkwaliteit service bieden tegen een lage prijs. Met het Camper Service Plan profiteert u dus van het beste van twee werelden.

In tegenstelling tot, bijvoorbeeld, de ANWB, wordt het Camper Service Plan geregistreerd op kenteken, niet op de persoon. Het maakt dus niet uit wie de chauffeur is; pechhulp krijgt u altijd!