# Camper Zomercheck - Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter

Camper Zomercheck

De camper zomercheck is een grondige controle van de staat van uw camper, om deze helemaal voor te bereiden op de zomer. Zo controleren we alle technische onderdelen van uw camper, om te verzekeren dat u veilig en onbezorgd op vakantie kan!

Neem contact op voor uw tarief!
 
Ieder jaar komen er bij de BOVAG en ANWB honderden meldingen binnen van campers met pech, kapotte banden of andere problemen die langs de kant van de weg staan. Verreweg de meeste gevallen van pech en problemen onderweg, hadden voorkomen kunnen worden door een zomercheck uit te voeren. Bij Auto Potgieter hanteren we aantrekkelijke tarieven voor de zomercheck bij Campers, en bij het Camper Onderhoud Plan zit de zomercheck standaard inbegrepen.

Wat is een Zomercheck voor Campers?

Een zomercheck voor campers is een inspectie waarbij we de essentiƫle onderdelen van uw camper controleren. Hierbij hebben we extra aandacht voor de onderdelen die gevoelig zijn voor hitte, zoals de accu, de banden en een eventuele airco. Dit zijn immers de onderdelen die in de zomer het zwaarst belast worden. Verder controleren we de algehele veiligheid van uw camper, zodat u veilig en onbezorgd op vakantie kan!

Controle van de opbouw

Uiteraard gaat een camper verder dan de ‘auto’. De opbouw is vaak voorzien van gas- en waterleidingen, elektriciteitskabels en een keur aan andere belangrijke delen. Voor het leefgedeelte van de camper werken wij dan ook samen met een specialist op dit gebied. Door onze specialistische kennis van de techniek te combineren met de specialistische kennis van het leefgedeelte, kunnen wij een uitstekende service leveren voor uw camper. Ook kunnen wij grondige keuringen van het gas- en/of water-systeem voor uw camper regelen.