# Over Ons - Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter

Over Camperservice Potgieter

Camperservice Potgieter is onderdeel van Autobedrijf Potgieter in Stadskanaal. Met meer dan 65 jaar ervaring als autobedrijf, en een zeer ervaren team van gediplomeerde monteurs.

In onze moderne werkplaats kunnen we alle vormen van onderhoud uitvoeren aan alle soorten auto’s en campers tot 5 ton. Voor onderhoud aan de opbouw van de camper werken we samen met onze buren, die zich hebben gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van camper- en caravan-opbouw.

Zo kunt u bij Camperservice Potgieter terecht voor alles van APK tot wandreparatie, en van gaskeuring tot winterbanden.

Openingstijden
Maandag 08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 09:00-15:00

BOVAG en meer

Camperservice Potgieter is onderdeel van Bosch Car Service Auto Potgieter. Dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service, hebben we toegang tot de beste onderdelen en apparatuur. Daarnaast is Auto Potgieter een BOVAG-erkend revisiebedrijf, dus u ontvangt ook BOVAG-garantie op iedere reparatie. Ook is Auto Potgieter een Erkend Duurzaam autobedrijf, met oog voor natuur en milieu.

Alle monteurs van Camperservice Potgier zijn minimaal eerste monteur, en hebben ruime ervaring met auto’s en campers in alle soorten en maten. Nou ja, maten tot 5 ton. Ook hebben we APK-keurmeesters in huis, en een ervaren versnellingsbakspecialist. U kunt vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u altijd duidelijkheid heeft over de kosten, en u niet voor nare verassingen komt te staan. Mochten we zien dat er onverhoopt toch nog andere problemen zijn, dan nemen we altijd eerst contact met u op, en u heeft dan ook het laatste woord. Zo jagen we u niet op kosten.